Viikko sitten aloitin teorialla arkitottelevaisuuskurssin ja tänään olin Booriksen kanssa siellä opettelemassa koiran opettamista naksuttimen avulla. -Voi miten hauskaa oli , kun koira oppi omistajaansa nopeammin kuluneen viikon aikana naksutuksen idean. Minä olen auttamattoman hidas ja koordinaationi ei oikein ota sujuakseen - vanhalla työ ja tuska tehdä montaa asiaa yhtäaikaa ;)

Booris sai kehuja kurssin vetäjältä , että on niin rauhallinen koira ja omaa vain pieniä "vikoja" jotka eivät  suuriakaan ole. Kuvia ei nyt tullut otettua, koska muu väki nukkui vielä lähtiessämme ja treenailla ja samalla kuvailla ei ainakaan minulta onnistunut ;)

Vor einen Woche habe ich den Teorieteil von Altagsghorch- Kursus teilgenommen. Heute war ich dann mit  Booris bei praktischen -Stunden  teilgenommen. Schon wärend der Woche hatte ich den Gefühl dass ich länger brauche um den Klicker zu üben als wie Booris . So muss ich noch viel üben ;)

Booris wurde von den Leiterin gestuft , dass er sehr ruhigerist und nur gleineren Macken hat zum üben. Fotos habe ich nun von den Kursus nicht , da ich es nicht schafte gleichseitig fotografieren und mit Booris üben ;)